Psychologiepraktijk Borger – Odoorn e.o.

Contact Arjen Egmond , A.W. Egmond , PPBO Arjen Egmond

Psychologie praktijk Borger-Odoorn

drs A.W. Egmond
Hofakkers 1
9531 HX Borger

Tel. 05 99 – 234 056

Telefonisch spreekuur op maandag en vrijdag tussen 11.30-12.00 uur en op dinsdag en donderdag tussen 13.00-13.30 uur. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur behalve op woensdag.

Contact via email verloopt vanwege de regelgeving bescherming persoonsgegevens uitsluitend via het online contactformulier op deze website (zie onder de knop Contact of op de rechterkolom van de homepage). Maak een keuze voor contact over een vraag of contact over aanmelding. Hierop wordt via Zorgmail of telefonisch gereageerd.

Voor reeds in behandeling zijnde patienten, die acute hulp nodig hebben in geval van een crisis geldt het onderstaande.

Overdag: overdag is de psycholoog in geval van crisis telefonisch bereikbaar voor patiënten tussen 9.00 en 17.00 uur. Op contactverzoeken van patiënten wordt zo spoedig mogelijk door de psycholoog gereageerd. Tijdens lopende spreekuren kan soms niet onmiddellijk worden gereageerd. Mocht de reactie voor u te lang duren neem dan altijd contact op met uw huisarts ! Bij langere afwezigheid wordt overdag waargenomen door een collega psycholoog waarvan de contactgegevens op deze website worden vermeld. Ook dan geldt, dat u uw huisarts kunt bellen bij voor u te lange reactietijd. Uitsluitend in geval van direct levensgevaar kunt u ook met 112 bellen.

Avond en weekend : de Psychologiepraktijk Borger-Odoorn e.o. heeft geen eigen crisisopvang. Patiënten kunnen in geval van crisis gedurende avond, nacht, weekend contact opnemen met de Centrale Huisartsendienst Drenthe, tel. 0900-1120112 of met de Huisartsendienst in uw regio. Uitsluitend in geval van direct levensgevaar kunt u ook met 112 bellen. Voor 24 uurs hulp inzake suicide preventie kunt u ook contact opnemen via www.113.nl of bellen met 0800-0113.

 

Contactformulier

 

( alle velden met * verplicht invullen )

 

    Waarover wilt u contact opnemen? Vink een van de twee onderstaande opties aan. *

    Ik wil contact over een vraagIk wil contact over aanmelding

    Drs. A.W. Egmond is lid van: